[opensource-dev] Hacking up to Visual Studio 2010 ...

Twisted Laws twisted_laws at hotmail.com
Fri Feb 18 06:16:27 PST 2011


exact error on linux is:  autobuild.common.AutobuildError: invalid 'pathcheck' setting for 'boto'
 


From: twisted_laws at hotmail.com
To: oz at lindenlab.com; opensource-dev at lists.secondlife.com
Date: Fri, 18 Feb 2011 08:50:11 -0500
Subject: Re: [opensource-dev] Hacking up to Visual Studio 2010 ...




When I try running autobuild on Linux (Ubuntu) using this autobuild and viewer-autobuild2010, it immediately fails with a pathcheck error looking for boto.  Looking at common.py (in /usr/local/lib/python2.6/dist-packages/autobuild/common.py) I see that the pathcheck lines in there contain "lib/python2.5/...".  So I'm assuming that this doesn't work with Python 2.6 ??
 
On Windows 7 with Visual Studio 2010 (not express), I run into an issue with not finding SCP, so I installed PuTTY and linked pscp.exe to scp.exe and then it still fails to download the googlebreakpad.   (This IS using OpenSourceRelWithDebInfo)

 


Date: Thu, 17 Feb 2011 19:56:05 -0500
From: oz at lindenlab.com
To: opensource-dev at lists.secondlife.com
Subject: Re: [opensource-dev] Hacking up to Visual Studio 2010 ...

On 2011-02-16 16:01, Oz Linden (Scott Lawrence) wrote: 

Tomorrow and Friday (Feb 17 & 18), Linden Lab is going to be holding an in-house Hackathon (stopping work on many other things, getting many developers together all at once, and focusing on getting a lot done in short time) to upgrade our builds of all our libraries and the viewer to a new toolchain, including our new package management tool (autobuild) and Visual Studio 2010 for Windows (yes... about time... whatever... we're doing it).

I could use some help with a linux build problem... if you have a chance, please check out a copy of 

https://bitbucket.org/lindenlab/autobuild
and arrange for the bin/autobuild command from that repository to be in your $PATH

Then check out:

https://bitbucket.org/oz_linden/viewer-autobuild2010
cd into the top level of that directory, and run:

autobuild configure -c OpenSourceRelWithDebInfo

autobuild configure -c OpenSourceRelWithDebInfo
and let me know if it works (and if not, see if you can figure out why not).  On our build farm, I'm getting an error:


[19:13:30]: LogScan (1s)
[19:13:30]: [LogScan] from /usr/include/c++/4.1.3/cmath:53,
[19:13:30]: [LogScan] from /var/opt/teamcity/checkout/L-oz_viewer-autobuild2010/latest/indra/llcommon/linden_common.h:48,
[19:13:30]: [LogScan] from /var/opt/teamcity/checkout/L-oz_viewer-autobuild2010/latest/indra/newview/tests/lldateutil_test.cpp:26:
[19:13:30]: [LogScan] /usr/include/bits/huge_val.h:28:18: error: missing binary operator before token "("
[19:13:30]: [LogScan] /usr/include/bits/huge_val.h:30:20: error: missing binary operator before token "("


_______________________________________________ Policies and (un)subscribe information available here: http://wiki.secondlife.com/wiki/OpenSource-Dev Please read the policies before posting to keep unmoderated posting privileges 
_______________________________________________ Policies and (un)subscribe information available here: http://wiki.secondlife.com/wiki/OpenSource-Dev Please read the policies before posting to keep unmoderated posting privileges 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.secondlife.com/pipermail/opensource-dev/attachments/20110218/e7905541/attachment.htm 


More information about the opensource-dev mailing list