[opensource-dev] problems working with autobuild

WolfPup Lowenhar wolfpup67 at earthlink.net
Tue Feb 1 13:47:32 PST 2011


Actually this is one of the issues that needs to be addressed as OS devs
cannot get things like Fmod.

 

From: opensource-dev-bounces at lists.secondlife.com
[mailto:opensource-dev-bounces at lists.secondlife.com] On Behalf Of Nicky
Perian
Sent: Tuesday, February 01, 2011 4:40 PM
To: Twisted Laws
Cc: SLDEV
Subject: Re: [opensource-dev] problems working with autobuild

 


Twisted,


Looks like a bad link. 

Nicky


This webpage is not available.


The webpage at
http://s3-proxy.lindenlab.com/private-builds-secondlife-com/hg/repo/merov_fm
od-autobuild/rev/219050/arch/CYGWIN/installer/fmod-3.75-windows-20110113.tar
.bz2 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web
address.

 <chrome://chromewebdata/>  More information on this error

 

  _____  

From: Twisted Laws <twisted_laws at hotmail.com>
To: nickyperian at yahoo.com
Cc: SLDEV <opensource-dev at lists.secondlife.com>
Sent: Tue, February 1, 2011 3:33:11 PM
Subject: RE: [opensource-dev] problems working with autobuild

Thanks to Nicky, I've made it further.  I didn't have a command prompt menu
option in vc2005 express but i was able to find information on the net to
help me create one.  So now autobuild does run in a vc2005 command prompt
window for me but still fails with the following (raw) log:    (note at the
end of it i did verify i was up-to-date)
 
Setting environment for using Microsoft Visual Studio 2005 x86 tools.
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE>echo %PATH%
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE;C:\Program
Files (x
86)\Microsoft Visual Studio 8\VC\BIN;C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual
Stu
dio 8\Common7\Tools;C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
8\SDK\v2.0\bi
n;C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727;C:\Program Files
(x86)\Microsoft
 Visual Studio 8\VC\VCPackages;C:\Program Files\Common Files\Microsoft
Shared\Wi
ndows Live;C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows
Live;C:\
Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Program Files
(x86)\Cybe
rLink\Power2Go;C:\Program Files (x86)\ATI
Technologies\ATI.ACE\Core-Static;c:\Pr
ogram Files (x86)\Microsoft SQL Server\100\Tools\Binn\;c:\Program Files
(x86)\Mi
crosoft SQL
Server\100\DTS\Binn\;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\
Program Files (x86)\QuickTime\QTSystem\;C:\Program Files
(x86)\Mercurial\;C:\Pro
gram Files (x86)\Windows Live\Shared;C:\Python26;C:\Program Files
(x86)\CMake 2.
6\bin;C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio
8\VC\bin;C:\dev\hgbuilds\au
tobuild\bin
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE>cd
c:\dev\hgbuilds\
v-autobuild
c:\dev\hgbuilds\v-autobuild>autobuild configure -c Release
-- Check for working C compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual
Studio
8/VC/bin/cl.exe
-- Check for working C compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual
Studio
8/VC/bin/cl.exe -- works
-- Detecting C compiler ABI info
-- Detecting C compiler ABI info - done
-- Check for working CXX compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual
Studi
o 8/VC/bin/cl.exe
-- Check for working CXX compiler: C:/Program Files (x86)/Microsoft Visual
Studi
o 8/VC/bin/cl.exe -- works
-- Detecting CXX compiler ABI info
-- Detecting CXX compiler ABI info - done
-- Using autobuild at: C:/dev/hgbuilds/autobuild/bin/autobuild.cmd
unable to download file: <urlopen error [Errno 10060] A connection attempt
faile
d because the connected party did not properly respond after a period of
time, o
r established connection failed because connected host has failed to
respond>
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Python26\Lib\site-packages\autobuild\common.py", line 243, in
downloa
d_package
    file(cachename, 'wb').write(urllib2.urlopen(package).read())
  File "C:\Python26\lib\urllib2.py", line 124, in urlopen
    return _opener.open(url, data, timeout)
  File "C:\Python26\lib\urllib2.py", line 383, in open
    response = self._open(req, data)
  File "C:\Python26\lib\urllib2.py", line 401, in _open
    '_open', req)
  File "C:\Python26\lib\urllib2.py", line 361, in _call_chain
    result = func(*args)
  File "C:\Python26\lib\urllib2.py", line 1130, in http_open
    return self.do_open(httplib.HTTPConnection, req)
  File "C:\Python26\lib\urllib2.py", line 1105, in do_open
    raise URLError(err)
URLError: <urlopen error [Errno 10060] A connection attempt failed because
the c
onnected party did not properly respond after a period of time, or
established c
onnection failed because connected host has failed to respond>
ERROR: failed to download
http://s3-proxy.lindenlab.com/private-builds-secondlif
e-com/hg/repo/merov_fmod-autobuild/rev/219050/arch/CYGWIN/installer/fmod-3.7
5-wi
ndows-20110113.tar.bz2
For more information: try re-running your command with --verbose or --debug
CMake Error at cmake/Prebuilt.cmake:51 (message):
  Failed to download or unpack prebuilt 'fmod'.  Process returned 1.
Call Stack (most recent call first):
  cmake/FMOD.cmake:12 (use_prebuilt_binary)
  llaudio/CMakeLists.txt:8 (include)

-- Configuring incomplete, errors occurred!
ERROR: default configuration returned 1
For more information: try re-running your command with --verbose or --debug
c:\dev\hgbuilds\v-autobuild>hg pull
pulling from https://bitbucket.org/mani_linden/viewer-autobuild
searching for changes
no changes found
c:\dev\hgbuilds\v-autobuild>cd ../autobuild
c:\dev\hgbuilds\autobuild>hg pull
pulling from https://bitbucket.org/lindenlab/autobuild
searching for changes
no changes found
c:\dev\hgbuilds\autobuild>

 

  _____  

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 10.0.1204 / Virus Database: 1435/3416 - Release Date: 02/01/11

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.secondlife.com/pipermail/opensource-dev/attachments/20110201/8de6508a/attachment-0001.htm 


More information about the opensource-dev mailing list